Vores sektorer


Vi tror på værdien i specilisering og bestræber os efter at være de bedste til det, vi gør.

Vores vision er at være ledende inden for cross-border PR, kommunikation og public affairs på områderne transport, turisme og mad & vin. 

Vores spidskompetencer

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation vil vi ikke være de største inden for vores felt, men vi vil være de bedste. Vi tror på værdien i specialisering og stræber efter at være de bedste til, hvad vi gør. Med vores ekspertise, omfattende netværk og unikke portfolio eksekverer vi målrettet kommunikation baseret på vores kunders individuelle mål. Vi har været i gang siden 1993 og har i dag opbygget erfaring, ekspertise og netværk inden for vores fokusområder:

 

“Vi har lige siden begyndelsen i 1993 fokuseret på kommunikation på tværs af landegrænserne i Østersøområdet – et stort og interessant marked med stærke vækstmuligheder.”

Magnus Ehrenberg

Founder & President

Med mere end 30 års erfaring med kommunikation inden for turisme, transport og livsstil på vegne af vores kunder, besidder vi en solid forståelse for, hvad der skal til, for at nå stakeholdere med en skræddersyet, effektiv og langtidsholdbar kommunikationsindsats. For os vægter handling højere end ord. I sidste ende er det resultatet, der tæller, og vi kan dokumentere målbare og mærkbare resultater. 

 

Se vores cases