Ny karriere?


Find ud af hvordan det er at arbejde hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

Tror du, vi kunne være et godt match? Kontakt os!

Arbejd med os!

Holder du af et hurtigt bureau-miljø? Er du passioneret inden for kommunikation, og føler du, at vi er et godt match? Vil du arbejde på et af vores kontorer i København, Hamburg, Stockholm eller Malmø, eller kender du nogen, der vil? 

 

Så kontakt os! Se vores åbne stillinger eller send en uopfordret ansøgning til career@ehrenbergsoerensen.com.

 

Kontakt os

 

Ledige stillinger

  • Praktikant til efterårssemesteret 2024

    Ansøg

"Vores kunder kan ikke altid se eller føle vores produkt, da vi som kommunikationsbureau er selve produktet. Det betyder, at vores samarbejde og den standard, vi sætter for bureauet, definerer, hvordan vi er, og hvordan vi bliver opfattet - internt så vel som eksternt."

 

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

Hvad du skal vide om os

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er vi et hold bestående af mange forskellige personligheder, der arbejder sammen på tværs af lande og markeder og har én ting til fælles: Vi er passionerede omkring, hvad vi laver. Vi er social media entusiaster, tidligere politikere, journalister og rejseeksperter, som tror på kommunikationens styrke, og som arbejder for at gøre en mærkbar forskel for vores kunder. Vi er åbne og ærlige over for hinanden og arbejder i teams på tværs af markeder.

Se vores cases

Vores kultur

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er medarbejdere vores mest værdifulde ressource. Målet er at skabe et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø fyldt med udfordrende opgaver. Vores virksomhedskultur og tilgang til hinanden bygger på et vækst-mindset.

I sidste ende er vores kultur ikke defineret af, hvad der står på et stykke papir, men hvordan vi interagerer med hinanden og vores kunder hver dag. Vi ønsker at skabe en fleksibel ramme med en høj grad af frihed og ansvar for den enkelte. Vi lærer af hinanden og er inkluderende og ikke ekskluderende. Vi er åbne over for nye ideer og tager imod udfordringer med åbne arme. Altid med et klart fokus på at skabe de bedste resultater for vores kunder og virksomheden.

Mød vores team