Ny karriere?


Find ud af hvordan det er at arbejde hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

Tror du vi kunne være et godt match? Kontakt os!

Arbejd med os!

Holder du af et hurtigt bureau-miljø? Er du passioneret inden for kommunikation og føler du, at vi er et godt match? Vil du arbejde på et af vores kontorer i København, Hamburg, Stockholm eller Malmø, eller kender du nogen, der vil? 

 

Så kontakt os! Se vores åbne stillinger, eller send en uopfordret ansøgning til career@ehrenbergsoerensen.com

 

Kontakt os

 

Ledige stillinger

  • Kommunikationspraktikant

    Ansøg

 

 

"Vores kunder kan ikke altid se eller føle vores produkt, da vi som kommunikationsbureau er selve produktet. Det betyder, at vores samarbejde og den standard, vi sætter for bureauet, definerer, hvordan vi er, og hvordan vi bliver opfattet - internt så vel som eksternt."

 

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

Hvad du skal vide om os

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er vi et hold bestående af 20 forskellige personligheder, som spreder sig over tre lande og har én ting til fælles: Vi er passioneret omkring, hvad vi laver. Vi er social media entusiaster, tidligere politikere, journalister og rejseeksperter, som tror på kommunikationens styrke, og som arbejder for at gøre en mærkbar forskel for vores kunder. Vi er åbne og ærlige over for hinanden og arbejder i teams på tværs af alle fire markeder.

Se vores cases

Vores kultur

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er medarbejdere vores mest værdifulde ressource. Målet er at skabe et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø fyldt med udfordrende opgaver. Vores virksomhedskultur og tilgang til hinanden bygger på et vækst-mindset.

I sidste ende er vores kultur ikke defineret af, hvad der står på et stykke papir, men hvordan vi interagerer med hinanden og vores kunder hver dag. Vi ønsker at skabe en fleksibel ramme med en høj grad af frihed og ansvar for den enkelte. Vi lærer af hinanden og er inkluderende og ikke ekskluderende. Vi er åbne over for nye ideer og tager imod udfordringer med åbne arme. Altid med et klart fokus på at skabe de bedste resultater for vores kunder og virksomheden.

Mød vores team