Om os


Hver dag skaber vi resultater for vores kunder. Her kan du se de nyeste eksempler.

Vores spidskompetencer

Vi tror på værdien i specialisering og stræber efter at være de bedste til, hvad vi gør. Vores vision er at blive det førende bureau inden for PR på tværs af landegrænser, kommunikation og Public Affairs inden for turisme, transport og livsstil. Vi vil ikke være de største inden for vores felt, men vi vil være de bedste – hvilket vores Awards er et bevis på. Med vores ekspertise, omfattende netværk og unikke portfolio eksekverer vi målrettet kommunikation baseret på vores kunders individuelle mål. 

 

Turisme

Transport

Livsstil

“Vi har lige siden begyndelsen i 1993 fokuseret på kommunikation på tværs af landegrænserne i Østersøområdet – et stort og interessant marked med stærke vækstmuligheder.”

Magnus Ehrenberg

Founder & President

Med mere end 20 års erfaring med kommunikation inden for turisme, transport og livsstil på vegne af vores kunder, besidder vi en solid forståelse for, hvad der skal til, for at nå stakeholdere med en skræddersyet, effektiv og langtidsholdbar kommunikationsindsats. For os vægter handling højere end ord. I sidste ende er det resultatet, der tæller, og vi kan dokumentere målbare og mærkbare resultater. 

Se vores cases

Vores netværk

Udover vores store ekspertise inden for industrien og vores passion for kommunikation, er det vores vidtrækkende netværk, som virkelig udgør vores dna. Teamet hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er respekteret som en pålidelig kilde blandt journalister, politikere, influencers og andre vigtige aktører i Skandinavien og de tysktalende markeder.

Via det globale netværk ITCN World har vi mulighed for at række ud på det verdensomspændende marked og gennem partnersamarbejde hjælpe kunderne med at kommunikere uden for Skandinavien og de tysktalende markeder. Som et førende bureau, hjælper vi dig med at tænke globalt, men agere lokalt, ved kun én kontaktperson. 

Lær mere om vores arbejde som ledende bureau​