Hvordan ved man egentlig, hvilken vin man bedst kan lide, før man har smagt en masse?

Smagninger og seminarer, hvor man får indsigt i en specifik vinregion, er den perfekte måde at finde ud af, hvad man foretrækker. Hvad enten man er en nysgerrig forbruger, der ønsker at udvide sit kendskab til et vinområde, en importør der leder efter sit næste scoop, eller en sommelier der mangler den perfekte vin til den nye ret på menukortet, så er en vinsmagning det perfekte sted at starte.

Et seminar og en smagning for branchen kan se ud på mange forskellige måder, og vi har +20 års erfaring med at arrangere både seminarer og smagninger.  Uanset om fokus er på mad- og vinsammensætning, på at udbrede kendskabet til mere ukendte områder og vine, på at skabe en relation imellem producenter og importører eller noget helt fjerde, så har vi mulighed for at arrangere det med et passende venue, fantastiske foredragsholdere og den helt rigtige invitationsliste.

 

Udvalgte ydelser:

  • Events for både B2B og B2C
  • Branchesmagninger med 25-30 producenter
  • Seminarer for forbrugere og professionelle
  • Middage med food and wine pairing
  • Organisering - lige fra udsendelse af invitation til eksekvering på dagen og efterfølgende rapportering
  • Bemanding af stande på store vinevents
  • Seminarer på hotel-og restaurantskoler samt i vinklubber – både i virksomheder og for private

Kontakt

Peter Esper Larsen
Head of Food & Wine Denmark

+45 (0) 24 61 59 03
pel@ehrenbergsoerensen.com