Et billede siger mere end tusind ord, lyder en gammel vending. Og sandheden er, at menneskets hjerne bearbejder billeder op til 60.000 gange hurtigere, end den bearbejder tekst. Af samme årsag går udviklingen mod stadig mere formidling gennem billeder og video frem for traditionel publicering af tekst.

Ikke så overraskende er det som regel også det visuelle indhold, der overlever længst i medierne og særligt i onlinemedierne. Vil man for alvor brænde igennem på de sociale medier, er der ingen vej uden om visuel storytelling – med andre ord er formidling gennem video et must. Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation sætter vi gerne strøm til den klassiske pressemeddelelse med en Video News Release eller præsenterer din virksomhed i en sprød profilvideo. Vi har stor erfaring med at sætte destinationer og produkter på dagsordenen med flotte videoer skudt af professionelle tv-folk, anerkendte bloggere, Instagrammers eller Youtubers. 

Flere af vores konsulenter er eksperter i visuel kommunikation. De står klar til at rådgive i alle faser fra konceptudvikling og identificering af målgrupper, medier og budskab til produktion og distribution. 

Udvalgte ydelser:

  • Profilvideo
  • Video News Release
  • Influencer video
  • Event video 

Kontakt

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

+45 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com