Almedalsveckan er det vigtigste politiske mødested i Sverige, hvis man ser bort fra Stockholm. Tilgængeligheden af politiske aktører på nationalt, regionalt og lokalt niveau er unik.

Almedalsveckan giver mulighed for at deltage i demokratiske samtaler, sætte en politisk dagsorden, udvide ens netværk blandt politikere og interessenter samt for at få eksponering over for vigtige målgrupper. Derfor er Almedalsveckan en central del af virksomheders og organisationers arbejde med Public Affairs. Det er en unik mulighed for at fremme jeres interesser over for lovgivere og indflydelsesrige aktører, da alle jeres potentielle interessenter samles på Gotland hvert år i én uge.

Det er for eksempel effektivt at afholde et seminar under Almedalsveckan for at engagere politikere og andre interessenter. Seminaret skaber rammerne for konstruktiv dialog og sætter vigtige emner på den politiske dagsorden. Det vil være med til at danne grundlag for en videre dialog efterfølgende. Som platform er et seminar en unik mulighed for at visualisere og positionere en virksomhed over for en række interessenter og dermed udvikle netværket.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har mulighed for at sammensætte en skræddersyet plan for aktiviteter under Almedalsveckan, der kan støtte jeres virksomhed i både det kortsigtede og langsigtede arbejde med Public Affairs. Kontakt os for mere detaljeret information.

Udvalgte ydelser:

  • Organisering af seminarer
  • Netværk
  • Skræddersyet aktivitetsprogram
  • Interviews
  • Organisering af møder

Kontakt

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

+45 (0) 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com