Allan Sonne Sørensen


Partner & Adm. Direktør

Allan er administrerende direktør og strategisk rådgiver hos bureauet. Han arbejder i spændingsfeltet mellem strategisk kommunikation, public affairs og public relations.

 

Med sin internationale baggrund har Allan arbejdet sammen med kunder på alle vores markeder og har særlig erfaring inden for strategiudvikling, stakeholder management og corporate communication i den private sektor - især inden for infrastruktur og turismeindustrien.

 

Med næsten 10 års erfaring som rådgiver er Allan fast besluttet på at sikre, at alle hos bureauet yder deres bedste og aldrig glemmer, at kommunikation kun giver mening, når det gør en reel forskel for vores kunders forretning. Allan er opsat på at hæve barren og udfordre kunderne på deres kommunikation.

 

Allan sluttede sig til bureauet i 2010 og har tidligere arbejdet med international kommunikation og PR for det danske designfirma Vipp og den nationale turistorganisation VisitDenmark. Allan har en BA i communication and business language og en master i international kommunikation.

 

Kontakt LinkedIn