Ystad Havn - Så godt som Danmark


Client: Port of Ystad

01 | Challenge

At skabe forståelse hos danske beslutningstagere om Ystad Havns betydning for den danske infrastruktur.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har siden 2012 samarbejdet med Ystad Havn Logistik AB om at sætte Ystad Havn på dagsordenen både i Sverige og Danmark. I Danmark har udfordringen været at skabe forståelse hos politikere og embedsmænd om, at Ystad Havn - i kraft af trafikken til Bornholm - er en vigtig brik i den danske infrastruktur på trods af, at det er en svensk havn.

02 | Solution

Besøg af indflydelsesrige transportpolitikere på havnen komplementeret af en målrettet medieindsats. 

Ystad Havn har siden 2012 gennemført en række aktiviteter for at skabe dialog mellem Ystad Havn og danske beslutningstagere. EHRENBERG SØRENSEN har arrangeret, at flere indflydelsesrige transportpolitikere har besøgt Ystad og set havnen med egne øjne.

Derudover har Ystad Havn afholdt møder på Christiansborg, konferencer og deltaget i Folkemødet på Bornholm. Aktiviteterne er del af en langsigtet strategisk plan for at skabe et øget kendskab til den svenske havns betydning for dansk infrastruktur.

03 | Result

Ystad Havn har fået danske beslutningstagere i tale og er anerkendt som en del af den danske infrastruktur. I forlængelse af et politikerbesøg på havnen bragte TV2/Bornholm et 14 minutter langt indslag om Ystad Havns betydning for den danske infrastruktur. Indslaget satte Ystad Havn på dagsordenen og fik beslutningstagere i både Danmark og Sverige i tale

 

 

Samtlige gennemførte aktiviteter har bidraget til, at Ystad Havn har opnået øget troværdighed og gennemslagskraft blandt danske beslutningstagere.

Interested in this case?

Allan Sonne Sørensen
Partner & Adm. Direktør

+45 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com