The Power of the Press Release


Client: Visit Värmland

01 | Challenge

Fordi mange regionale stakeholdere i Värmland har investeret store mængder penge i at omdanne vinterattraktioner, så de også er i stand til at tilbyde sommeraktiviteter, er det vigtigt for Visit Värmlands turistråd at de bliver opfattets om en helårsdestination. Derfor blev de nye mountainbikeruter, nationale cykelruter og unikke overnatning smuligheder fundamentet for presseaktiviteterne i Danmark og Tyskland.

02 | Solution

For at ændre op fattelsen af en destination er man nødt til at nå ud til en stor del af målgruppen. En af de bedste kommunikationskanaler til dette i hele spektret af muligheder er den klassiske pressemeddelelse. På det danske marked såvel som på det tyske marked blev der derfor udsendt flere pressemeddelelser med fokus på de aktiviteter, som der er blevet investeret i.

Fordi EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har været aktiv på begge markeder gennem adskillige år, blev et stort netværk af medierepræsentanter nået gennem indsatsen.

03 | Result

I alt er der blevet distr ibueret fem pressemeddelelser på det danske og tyske marked. Alle fem er blevet samlet op af medier på de to markeder – fra lokale aviser til mere nichespecifikke medier. Hertil er mediernes interesse i presseture blevet øget, ligesom der er blevet skabt kontakt til vigtige aktører til fremtidige samarbejder.

- 38 presseklip, print og online

- 2.003.433 læsere i alt

- 61.444 EUR estimeret annonce værdi i medier totalt

“Vi er meget tilfredse med resultaterne, der er genereret på baggrund af pressemeddelelserne, som er blevet sendt ud på det danske og tyske marked af EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. De har sat fokus på vigtige emner og temaer og skabt øget opmærksomhed fra vores udvalgte markeder og i markedernes medielandskaber. Af den grund er vi meget glade for også at have det her mere klassiske PR - værktøj i vores brede port folio.”

– Jenny Nohrén, Kommunikationsmanager ved Visit Värmland

Fotokreditering: Visit Värmland
Tommy Pederson / Roger Borgelid / Roger Borgelid

 

Interested in this case?

Allan Sonne Sørensen
Partner & Adm. Direktør

+45 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com