Åbning af Green Solution House


Client: Green Solution House

01 | Challenge

Green Solution House er et bæredygtigt hotel og konferencecenter, som ligger på Bornholm. Hotellet kaldes også et eksperimentarium, som fremviser energieffektive og avancerede teknologiløsninger for byggesektoren. Det bæredygtige hotel og konferencecenter oplevede en del modstand i bygningsprocessen og havde brug for både at forbinde de lokale til projektet, såvel som at få så meget positiv mediedækning som muligt, for at tiltrække fremtidige klienter og mulige forretningspartnere.

02 | Solution

Seks måneder før åbningen af Green Solution House lavede EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation en strategisk kommunikationsplan med alle vigtige hændelser frem til åbningen. Kommunikationsplanen indebar PR, aktiviteter på sociale medier, møde med relevante politikere og myndigheder, kreative inputs til åbningen og håndtering af medier. 

Alle aktiviteter hjalp med at præsentere det nye hotel og kongrescenter positivt over for offentligheden såvel som partnere og skabte nødvendige forbindelser til forskellige interessenter. 

03 | Result

Green Solution House havde en royal indvielse af Kronprins Frederik, som holdte en tale, skrevet af EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Derudover fik eventen opmærksomhed fra 25 journalister fra nationale, regionale og lokale medier. Af strategiske grunde havde de lokale allerede haft mulighed for at opleve huset inden den officielle åbning, for at skabe en fornemmelse af ejerskab over øens nye hotel og konferencecenter. 

For mig var det vigtigt at vise alle, at Green Solution House ikke kun var et lokalt projekt, men et projekt, som overskred grænser. Derfor havde vi brug for at kommunikere professionelt og kompetent hele vejen. For at kunne gøre det, valgte vi at arbejde med EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, som både er professionelle, kompetente og har et vidtrækkende netværk, som viste sig at være meget brugbart for os.”

- Trine Richter, direktør for Green Solution House.

Interested in this case?

Allan Sonne Sørensen
Partner & Adm. Direktør

+45 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com