Den spanske vinregion Ribera del Duero på S’Vinbar i Aarhus


Client: Ribera del Duero

01 | Challenge

Der er en tendens til altid at planlægge vinevents og -smagninger i eller omkring København, fordi det er her, man finder de fleste professionelle fra branchen.

Man skal dog ikke glemme, at der også er mange restauranter i Aarhus-området og mange vinimportører, som vi ikke når ud til. De føler sig ofte overset af mange vinregioner, så spørgsmålet er, hvordan vi får dem til at føle sig set og værdsat?

02 | Solution

Find et sted, der er så attraktivt, at de professionelle fra branchen gerne vil deltage i eventet. Det perfekte sted til netop dét, er vinbaren S’Vinbar, som er ejet af Sabina Sunne. Baren er kendt for sine spændende vine og kompetente personale. Baren har også stamgæster med en stor interesse i vin. Ved at spørge vinunderviser og -formidler René Langdahl Jørgensen om at afholde seminaret øgede vi chancerne for at få de professionelle til at deltage yderlige, da han er den mest indsigtsfulde person i Danmark, hvad angår vin.

Vi afholdt et seminar for professionelle (sommelierer, skribenter/blogger og importører/forhandlere) med smagning af 8 vine og snacks.

Samme dag om aftenen afholdt vi en smagning og middag for S’Vinbars stamgæster.  

03 | Result

Resultatet var et velbesøgt seminar og velbesøgte smagninger for både professionelle og forbrugere. Billetterne blev udsolgt på bare en dag.

Seminaret og smagningen ledte til flere opslag på SoMe fra eventet.

”Efter at have arbejdet med ESK gennem adskillige år vil jeg gerne fremhæve den store viden om vinsektoren (til erhvervet, sommeliererne, medier og influencere…) og de effektive løsninger, som vi har udviklet sammen i Danmark, alt sammen skyldes deres strategiske vision og høje professionelle niveau og engagement.”

– Pablo Baquera Peironcely, Director de Marketing, Consejo Ribera del Duero.

Interested in this case?

Peter Esper Larsen
Head of Food & Wine in Denmark

+45 (0)24 615 903
pel@ehrenbergsoerensen.com