Tidligere topchef hos Scandlines Søren Poulsgaard Jensen indtræder i EHRENBERG SØRENSEN Kommunikations internationale Advisory Board.


onsdag, 2 februar 2022

Tidligere topchef hos Scandlines Søren Poulsgaard Jensen indtræder i EHRENBERG SØRENSEN Kommunikations internationale Advisory Board. 

Søren Poulsgaard Jensen indtræder i Advisory Boardet hos det internationale bureau EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Søren Poulsgaard Jensen er en af de mest erfarne ledere i den nordeuropæiske maritime industri og har de seneste 10 år været CEO for det dansk-tyske færgerederi Scandlines, før han gik fra borde i september 2021. Som medlem af EHRENBERG SØRENSEN Kommunikations Advisory Board vil Søren støtte bureauet og ledelsen med sin erfaring inden for strategi, forretningsudvikling og operationel performance. 

”Som et bureau, der er dybt forankret i den maritime branche, tilfører Søren Poulsgaard Jensen en unik strategisk og kommerciel viden, som vil skærpe vores profil yderligere og tilføje indsigt til gavn for bureauet og vores kunder. Søren er en særdeles erfaren leder, der har leveret bemærkelsesværdige resultater og transformationer gennem hele sin karriere, hvorfor vi er meget stolte over, at han vil være med på vores fremtidige rejse,” siger Allan Sonne Sørensen, CEO i EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. 

Magnus Ehrenberg, stifter og formand for bureauets Advisory Board, fortsætter: ”Søren har været topchef i den maritime sektor hos blandt andet Scandlines og A.P. Møller - Mærsk gennem de sidste 20 år, hvor han har opnået dyb indsigt i vores nøglemarkeder Tyskland, Danmark og Sverige. Vi er meget glade for, at han er villig til at stille denne indsigt og lange erfaring til rådighed for vores bureau”. 

Søren Poulsgaard Jensen har været CEO for Scandlines fra 2011 til 2021. Før det var Søren COO hos Scandlines og bestred inden da forskellige ledende stillinger hos A.P. Møller - Mærsk rundt omkring i verden. Når man spørger Søren om årsagerne til at gå ombord hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, forklarer han: 

“Efter jeg forlod Scandlines sidste efterår, har jeg taget mig tid til at nulstille og vurdere forskellige muligheder for, hvordan jeg bedst kan bringe min ekspertise og energi i spil. Jeg har arbejdet med EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation i min tid hos Scandlines og har altid værdsat deres specialiserede, jordnære og løsningsorienterede tilgang til rådgivning. Så da de henvendte sig til mig angående en plads i deres Advisory Board, tøvede jeg ikke. Jeg glæder mig til at tage på denne nye rejse sammen med bureauet,” siger Søren Poulsgaard Jensen. 

I bureauets Advisory Board vil Søren Poulsgaard Jensen slutte sig til Anne-Sophie Hottiaux, Europæisk Direktør for det globale kommunikationsbureau Sopexa, samt Joakim Ollén, der blandt andet er CEO for det svenske ejendomsselskab KunskapsPorten. 

EHRENBERG SØRENSEN er et internationalt kommunikationsbureau dedikeret til brancherne transport, turisme samt mad & vin med egne kontorer i København, Malmø, Stockholm og Hamborg. 

Medlemmer af EHRENBERG SØRENSEN Kommunikations Advisory Board (fra venstre mod højre): Joakim Ollén, Magnus Ehrenberg, Anne-Sophie Hottiaux, Allan Sonne Sørensen & Søren Poulsgaard Jensen.

Interested in the news?