Smag på bornholmsk gourmet i København


mandag, 25 april 2016

Bornholm indtager Rådhuspladsen i København og byder medierne på et kig bag kulissen samt smagsprøver på bornholmske delikatesser. 

Københavnerne er vant til events på Rådhuspladsen, men sjældent er de set større, end da Bornholm for en dag indtog København i april 2015.

Til stede var i alt 55 bornholmske turismeaktører i form af fødevareproducenter, restauranter, eventmagere, uddannelsesinstitutioner og det lokale rederi til et gigantisk bornholmsk mad- og oplevelsesmarked.

Sågar Bornholms Politi var repræsenteret på dagen, der dog udviklede sig aldeles fredeligt på trods af anslået 50.000 gæster.

I det forgangne år er interessen for Bornholm som feriedestination bestemt ikke blevet mindre – senest kulminerende med at Restaurant Kadeau i Aakirkeby blev tildelt Bornholms første Michelin-stjerne.

Du har nu muligheden for at komme bag kulisserne, når Bornholm på ny indtager Rådhuspladsen i København med et endnu større set-up end i 2015.

Her vil nøglepersoner bag Bornholms turismesucces fortælle om, hvad solskinsøen har gjort for at udvikle sit turismebrand samt berette om de seneste nyheder og tendenser fra øen. Det hele foregår i pladsens pressetelt, hvor vi slutter af med at smage på bornholmske lækkerier fra Restaurant Hummerhytten samt udvalgte delikatesser fra de bornholmske fødevareproducenter.

Presseeventen foregår på Rådhuspladsen i København lørdag den 30. april 2015 kl. 12.00 til 12.45. Selve markedet har åbent fra kl. 11.00 til kl. 18.00.

Tilmelding til presseeventen kan ske til Allan Priess Poulsen hos EHRENBERG Kommunikation på ap@ehrenberg-kommunikation.com eller 53 70 51 38. Der er et begrænset antal pladser. 

Interested in the news?