Public Affairs Nyhedsbrev - Juni 2014


torsdag, 19 juni 2014

EHRENBERG Kommunikation på Folkemødet 2014

Den 12.-15. juni deltog EHRENBERG Kommunikation i Folkemødet på Bornholm for fjerde år i træk. Folkemødet blev for første gang afholdt i 2011, og det har gennem årene fundet sin egen form, ligesom det har vokset sig større og større år for år. Dette år deltog 87.000 mennesker i Folkemødet, og EHRENBERG Kommunikation var repræsenteret i to telte og et skib på havnen i Allinge, hvor der blev arrangeret en række aktiviteter for virksomheder og organisationer.
 
En af gæsterne hos EHRENBERG Kommunikation var den danske statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i forbindelse med, at hun medvirkede i en live-optagelse af det populære radioprogram Cafe Hack. Mange andre politikere fra hele det politiske spektrum og interessante gæster lagde vejen forbi EHRENBERG Kommunikations telt til en uformel snak i løbet af Folkemødet. 

Ud over debatter, der blev afholdt under åben himmel, havde EHRENBERG Kommunikation i år arrangeret en række mingel-arrangementer efter forbillede fra den svenske Almedalsveckan. Minglerne er mere uformelle sammenkomster, hvor man får lidt godt til ganen samtidig med, at man netværker med kollegaer, konkurrenter, politikere og nye ansigter fra branchen. Minglerne var en stor succes og er kommet for at blive på Folkemødet.  
 
Et andet nyt punkt på EHRENBERG Kommunikations program var Den Varme Stol. Konceptet er simpelt: En kendt personlighed sætter sig i en stol, hvorefter vedkommende skal svare på spørgsmål fra publikum. Spørgsmålene er på forhånd samlet ind og lagt i en høj sort hat, hvorfra ordstyreren trækker spørgsmålene op og ”griller” sit interviewoffer. Den danske klimakommissær Connie Hedegaard var en veloplagt deltager i Den Varme Stol og svarede på spørgsmål om alt fra modulvogntog til, hvordan den nye EU-Kommission mon kommer til at se ud.
 
På Folkemødets sidste dag satte direktør for Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph, sig i Den Varme Stol. Hun kunne fortælle, at Folkemødet 2014 har være en kæmpe succes for Bornholm og blandt andet har genereret nye arbejdspladser i form af 33 årsværk.
 
EHRENBERG Kommunikation takker for et fantastisk Folkemødet 2014. Vi glæder os allerede til Folkemødet 2015 og håber, at vi ses på Bornholm!
 

Interested in the news?