Praktikant til forårssemesteret 2023


tirsdag, 13 september 2022

Vil du prøve kræfter med PR og kommunikationsopgaver på et internationalt bureau? Så er vi måske det helt rigtige praktiksted for dig! Som praktikant hos os får du mulighed for at være med i hele kommunikationsprocessen – fra idéudvikling til eksekvering.

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation søger vi lige nu en praktikant til forårssemesteret, der interesserer sig for arbejdet med PR, kommunikation og events. Vi er et internationalt bureau med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland, der er specialiseret inden for transport, turisme og mad&vin. Vores kunder omfatter blandt andet den populære østrigske skiregion SalzburgerLand, Visit Värmland i Sverige, flyselskabet Finnair, færgerederiet Stena Line og flere kendte vinregioner og -brancheforeninger som Alsace, Wines of Portugal og Vinho Verde. 

På vores skandinaviske kontor i København mikser vi klassiske og nye kommunikationsgreb for at sætte vores kunder på dagsordenen og nå effektivt igennem med de helt rigtige budskaber. Som praktikant hos os har du mulighed for at være med til at skræddersy opholdet alt efter, om du brænder mest for sociale medier, presse, events eller noget helt fjerde. 

Til forårssemestret 2023 søger vi en energisk praktikant, der vil være med til præge morgendagens mediebillede, har lyst til at tage del i vores presseevents og som ønsker at blive skarp på de klassiske kommunikationsdiscipliner såvel som sociale medier og influencer marketing. Hos os får du en erfaren rådgiver som din faste praktikmentor, der sikrer, at du kommer hele vejen rundt i kommunikationsfagets værktøjskasse og bliver en integreret del af vores team. Du får også masser af ansvar og ikke mindst mulighed for at flytte og udvikle dig fagligt.

Vi ser gerne, at du:

 • Er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller medier
 • Har analytisk forståelse og er udstyret med en skarp pen
 • Er udadvendt og åben for at tage ansvar
 • Behersker både det danske og engelske sprog på højt plan 

 • Har lyst til at dele ny viden og inspirere teamet
 • Har praktisk erhvervserfaring fra studiejob eller lignende

Til gengæld tilbyder vi:

 • Mulighed for at skræddersy opholdet alt efter om du er til PR, SoMe eller lidt af det hele
 • Praktisk erfaring hos et internationalt kommunikationsbureau i vækst
 • Mulighed for at indgå i hele kommunikationsprocessen – fra idéudvikling til eksekvering 

 • Interne uddannelsesforløb: ESK Academy, som er dagskurser for hele organisationen
 • Mulighed for besøg på vores andre kontorer i Tyskland og Sverige
 • Frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø med gode kollegaer 

Praktikperioden er som udgangspunkt fra 1. februar 2022 og seks måneder frem med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Der er mulighed for at komme i lønnet praktik, hvis du ikke modtager SU under praktikopholdet. 

Er vi et match?

Så send en kort og skarp ansøgning med CV og karakterudskrift til career@ehrenbergsoerensen.com. Mærk ansøgningen ”Kommunikationspraktikant”. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Bliv klogere på os her:www.ehrenbergsoerensen.com, eller skriv til Pernille Myrthue på pm@ehrenbergsoerensen.com, hvis du har spørgsmål.

Interested in the news?