Praktikant til EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation


mandag, 3 januar 2022

Vil du spidse dine PR-evner og prøve kræfter med arbejdslivet på et internationalt bureau? Har du lyst til at komme med i både maskinrummet og cockpittet i kommunikationsarbejdet for en bred kundeportefølje? Så er du muligvis vores nye praktikant.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation søger en praktikant til forårssemestret 2022, der interesserer sig for arbejdet i spændingsfeltet mellem medier og samfund, og som vil være med til at skubbe vores kunder frem i mediebussen og skabe stærke resultater gennem strategisk kommunikation og skræddersyede PR-løsninger. 

Vi er et internationalt bureau med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland, der er specialiseret inden for transport, turisme og mad&vin. På vores skandinaviske kontor i København mikser vi klassiske og nye kommunikationsgreb for at sætte vores kunder på dagsordenen og nå effektivt igennem med de helt rigtige budskaber. Vi jonglerer med strategisk kommunikation, PR og public affairs, der i fin forening skaber målbare resultater for vores kundeportefølje, som blandt andet består af rejsedestinationer, flyselskaber, rederier, havne og mad&vin-kunder.

Til forårssemestret 2022 søger vi en energisk praktikant, som har mod på at præge morgendagens mediebillede eller udfordre de politiske agendaer og blive skarp på de klassiske kommunikationsdiscipliner såvel som på sociale medier og influencer marketing. Som praktikant hos os får du en erfaren rådgiver som din faste mentor, der sikrer, at du kommer hele vejen rundt i kommunikationsfagets værktøjskasse og bliver en integreret del af vores team. Du får også masser af ansvar og ikke mindst mulighed for at flytte og udvikle dig fagligt.

Vi ser gerne, at du:

 • Er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller medier
 • Har analytisk forståelse og er udstyret med en skarp pen
 • Er udadvendt og åben for at tage ansvar
 • Behersker både det danske og engelske sprog på højt plan 

 • Har lyst til at dele ny viden og inspirere teamet
 • Har praktisk erhvervserfaring fra studiejob eller lignende

Til gengæld tilbyder vi:

 • Mulighed for at skræddersy opholdet alt efter om du er til PR, politik eller lidt af det hele
 • Praktisk erfaring hos et internationalt kommunikationsbureau i vækst
 • Mulighed for at indgå i hele kommunikationsprocessen – fra idéudvikling til eksekvering 

 • Interne uddannelsesforløb: ESK Academy, som er dagskurser for hele organisationen
 • Mulighed for besøg på vores andre kontorer i Tyskland og Sverige
 • Frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø med gode kollegaer

Praktikperioden er som udgangspunkt fra 1. februar 2022 og fem-seks måneder frem med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Der er mulighed for at komme i lønnet praktik, hvis du ikke modtager SU under praktikholdet. 

Er vi et match?
Så send en kort og skarp ansøgning med CV til career@ehrenbergsoerensen.com

Mærk ansøgningen ”Kommunikationspraktikant DK”. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Bliv klogere på os her: www.ehrenbergsoerensen.com, eller skriv til Camilla Hjort West på cw@ehrenbergsoerensen.com, hvis du har spørgsmål.

Interested in the news?