Praktikant til efterårssemesteret 2024


tirsdag, 26 marts 2024

Vil du prøve kræfter med PR og kommunikationsopgaver på et internationalt bureau? Så er vi måske det helt rigtige praktiksted for dig! Som praktikant hos os får du mulighed for at være med i hele kommunikationsprocessen – fra idéudvikling til eksekvering.
 

Som praktikant hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation bliver du en del af dagligdagen på kontoret på Hejrevej i København, hvor du får erfaring med en lang række forskellige kommunikationsopgaver som pressemeddelelser, SoMe, presseevents, medieinvitationer og pressekontakt. 

Hvem er vi?

Vi har været i gang i næsten 30 år og har i dag kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi arbejder på tværs af grænser og markeder med både kollegaer og kunder.

 

Vi er et sektorspecialiseret bureau, der arbejder med turisme, transport og mad & vin. Vores kunder tæller blandt andet skiregionen SalzburgerLand, flyselskabet Finnair, færgerederiet Stena Line og mange europæiske vinregioner som Alsace og Ribera del Duero.

På vores kontor i København er vi omkring 12 kollegaer, som arbejder med alle vores tre sektorer, men du kommer også til at møde vores kollegaer i både Sverige og Tyskland. Vi har jævnligt Teams-møder i forbindelse med projekter og forsøger at mødes fysisk, når det er muligt og giver mening.

Hvem er du?

Vi ser gerne at du:

  • Går på en relevant videregående uddannelse.
  • Har analytisk forståelse og er udstyret med en skarp pen.
  • Er udadvendt og åben for at tage ansvar.
  • Behersker både det danske og engelske sprog på højt plan. 

  • Har praktisk erhvervserfaring fra studiejob eller lignende.

Praktikperioden er som udgangspunkt fra 1. august 2024 og seks måneder frem med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Der er mulighed for at komme i lønnet praktik, hvis du ikke modtager SU under praktikopholdet. 

Er vi et match?

Så send en kort ansøgning sammen med CV og karakterudskrift til os på career@ehrenbergsoerensen.com med ”Kommunikationspraktikant” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Bliv klogere på os her www.ehrenbergsoerensen.com, eller skriv til Maria Karaas på mk@ehrenbergsoerensen.com, hvis du har spørgsmål.

Interested in the news?