Praktikant: Public affairs i Danmark og over landegrænser


onsdag, 3 oktober 2018

Interesserer du dig for spændingsfeltet mellem politik, medier og samfund? Er du nysgerrig på at lære, hvordan man sætter dagsordenen og skaber resultater for erhvervsliv og organisationer gennem strategisk kommunikation? Så hører vi meget gerne fra dig!

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er et internationalt bureau med kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi kombinerer Public Affairs, PR og strategisk kommunikation og skaber stærke resultater for vores kunder, der blandt andet beskæftiger sig med infrastruktur og turisme. Til forårssemestret 2019 søger vi en energisk og selvstændig praktikant, som brænder for politisk kommunikation og analyse. Du bliver blandt andet en del af vores Folkemøde-team, som er med til at sætte agendaen for vores kunder på årets største politiske event, kommer tæt på politiske beslutningsprocesser og bliver skarp til at udarbejde politiske notater og analyser, som er væsentlige værktøjer i vores arbejde med at påvirke politiske strømninger.

Som praktikant hos os får du en erfaren konsulent som din faste mentor, som sikrer, at du får en god indsigt i public affairs-fagets mange facetter og bliver en integreret del af vores team. Du får også masser af ansvar og rig mulighed for at flytte og udvikle dig markant.

 

 

 

 

På vores ønskeliste til den perfekte kandidat står der:

  • Læser en relevant videregående uddannelse
  • Har forståelse for den politiske arena og kendskab til danske samfundsforhold
  • Har analytisk tæft og er udstyret med en flydende pen 

  • Kan arbejde selvstændigt og med stor faglighed 

  • Har stærke mundtlige og skriftlige kompetencer på dansk og engelsk 

  • Går analytisk, kreativt og struktureret til opgaven

Til gengæld tilbyder vi:

  • Mulighed for at opnå praktisk erfaring hos et internationalt kommunikationsbureau i vækst
  • Mulighed for at indgå i hele processen – fra analyse til strategi og eksekvering

  • Frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø med gode kollegaer, hvor entusiasmen er i højsædet
  • Arbejdsplads på solsiden i Nyhavn i København

Praktikperiode: 1. februar – 31. juli 2019. Arbejdstid: 37 timer

Er vi et match, så send en kort og skarp ansøgning med CV og karakterudskrift til career@ ehrenbergsoerensen.com senest 1. november 2019. Mærk ansøgningen ”PA-praktikant”. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Bliv klogere på os her: www.ehrenbergsoerensen.com, eller skriv til juniorkonsulent, Jan Linnemann, på jl@ehrenbergsoerensen.com.

Interested in the news?