Praktikant: PR og kommunikation på tværs af lande, have og himmelstrøg


mandag, 1 oktober 2018

Tænder du på PR og kommunikation på tværs af markeder? Er du nysgerrig på at lære, hvordan man sætter dagsordenen i pressen og opnår målbare resultater for erhvervsliv og organisationer gennem strategisk kommunikation? Og kan du skrive fængende og korrekt? Så hører vi meget gerne fra dig!

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er et internationalt bureau med kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi kombinerer PR, kommunikation, influencer-marketing og Public Affairs og skaber stærke resultater for vores kunder, der blandt andet beskæftiger sig med turisme, vin, krydstogt og infrastruktur. Til forårssemestret 2019 søger vi en energisk og selvstændig praktikant, som brænder for at kommunikere på de klassiske kommunikationsplatforme såvel som på de sociale medier. Som praktikant hos os får du en erfaren konsulent/journalist som din faste mentor, som sikrer, at du kommer hele vejen rundt i kommunikationsfagets værktøjskasse og bliver en integreret del af vores team. Du får også masser af ansvar og rig mulighed for at flytte og udvikle dig markant.

På vores ønskeliste til den perfekte kandidat står der:

  • Har analytisk forståelse og er udstyret med en skarp pen 

  • Er udadvendt og ikke bange for at tage ansvar 

  • Har stærke mundtlige og skriftlige kompetencer på dansk og engelsk 

  • Har lyst til og mod på at dele ny viden og inspirere teamet
  • Har praktisk erhvervserfaring fra studiejob eller lignende

Til gengæld tilbyder vi:

  • Mulighed for at opnå praktisk erfaring hos et internationalt kommunikationsbureau i vækst
  • Mulighed for at indgå i hele kommunikationsprocessen – fra analyse til strategi, ideudvikling og eksekvering 

  • Frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø med gode kollegaer, hvor entusiasmen er i højsædet
  • Arbejdsplads på solsiden i Nyhavn i København

Praktikperiode: 1. februar 2019 – 31. juli 2019. Arbejdstid: 37 timer

Er vi et match, så send en kort og skarp ansøgning med CV og karakterudskrift til career@ehrenbergsoerensen.com senest 1. november 2019. Mærk ansøgningen ”Kommunikationspraktikant”. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Bliv klogere på os her: www.ehrenbergsoerensen.com, eller skriv til kommunikationskonsulent og praktikantansvarlig, Fie Vedsmand, på fv@ehrenbergsoerensen.com.

Interested in the news?