Marinmuseum Karlskrona er ny klient hos EHRENBERG


onsdag, 9 april 2014

Hos EHRENBERG ligger maritime emner vores hjerte nær: Vores virksomheds historie startede med PR-arbejde for en stor færge virksomhed. Forbindelsen mellem mand og hav er også det vigtigste element for vores nyeste klient: Marinmuseet i den sydsvenske by Karlskrona, en del af UNESCO World Heritage, har valgt EHRENBERG Kommunikation som deres PR-agentur i Tyskland og Danmark.

Centrum for PR-aktiviteterne er åbningen af den nye ubådsudstilling den 6. juni i år. I stedet for kun at læse om historien, kan du nu også mærke og lugte denne: I den specialbygget hal inviterer ”HMS Neptun” dig ind i til det indre maskineri i en ubåd fra Den Kolde Krig.

Magnus Ehrenberg: ”Jeg er altid specielt glad, hvis vi kan få øget opmærksomheden omkring vores kunders brand på flere markeder på én gang grundet vores internationale set-up. På samme tid banker mit hjerte meget lokalt, når det kommer til at arbejde for Marinmuseet: Mine forfædre kom fra området omkring Karlskrona. Så jeg ved, hvad jeg taler om, når jeg siger: Byen og Marinmuseet er absolut et besøg værd!”

Se en video af den nye ubådsudstilling her

Interested in the news?