Jobopslag: KommunikationsrÄdgivere til vores turismeteam


fredag, 17 marts 2023

Vil du have masser af rådgivningsansvar i et internationalt miljø? Vi søger kommunikationsrådgivere til vores turismeteam

 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er et internationalt bureau med kontorer centralt beliggende i København, Stockholm, Malmø og Hamborg. Vores teams af specialiserede kommunikationsrådgivere indenfor turisme, transport samt mad og vin arbejder på tværs af landegrænser med målrettede og kreative kommunikationsløsninger inden for strategisk kommunikation, PR, influencer marketing og public affairs.

Vi er i vækst og søger derfor kommunikationsrådgivere til vores afdeling dedikeret til vores danske og internationale turismekunder som bl.a. tæller SalzburgerLand, Stena Line, Novasol, Finnair, Visit Värmland, Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Destination Bornholm samt brancheorganisationen Danske Destinationer.

Hvem er du?

Du er en dygtig all-round kommunikatør gerne med erfaring inden for turisme. Du er klar til at bringe din erfaring i spil, får energi af at lære fra dig og har desuden lysten og evnerne til også selv at eksekvere. Du har mod på at udvikle dig som fagligt fyrtårn inden for turisme og på at positionere vores kunder på det danske marked sammen med et team af dygtige kollegaer. 

 • Du har +3 års relevant erhvervserfaring med strategisk kommunikation på højt niveau
 • Du har bureauerfaring og/eller erfaring fra brancherne turisme og/eller transport
 • Du kan udvikle og løfte større kunder med klar forretningsforståelse
 • Du er en erfaren projektleder og giver tydelig rådgivning
 • Du spotter muligheder på bureauets og kundernes vegne
 • Du er nede på jorden og godt selskab

Hvad tilbyder vi?

 • Et internationalt miljø med danske og svenske kommunikationseksperter samlet centralt i København
 • Masser af ansvar samt tætte og tillidsfulde rådgivermuligheder med nøglepersoner hos vores kunder
 • Muligheden for at arbejde strategisk, taktisk og operativt med kommunikation og PR for en spændende kundeportefølje af turismekunder
 • En fleksibel stilling med høj grad af frihed under ansvar (fleksible mødetider og hjemarbejde)
 • Gode kollegaer, hvor vi hver dag forsøger at rykke og hjælpe hinanden

Hvordan søger du?

Send os en kort, motiveret ansøgning inklusiv CV til career@ehrenbergsoerensen.com. Mærk din ansøgning ”Kommunikationsrådgiver DK”. Vi har travlt og glæder os til at byde velkommen til vores nye kollega, hvorfor vi afholder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er den 26. marts, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Senior Advisor, Maria Karaas på 31 25 74 31 eller mk@ehrenbergsoerensen.com. Du kan også læse mere om os her.

 

 

 

 

 

 

 

Interested in the news?