EHRENBERG udforsker nyt territorium


mandag, 24 marts 2014

Rent to kill. EHRENBERGS nyeste klient Rentokil Initial besidder et dramatisk navn, der henviser til det faktum, at den London-baserede virksomhed er verdens største udbyder af skadedyrsbekæmpelse. Desuden er Rentokil Initial en af verdens største udbydere af hygiejne services.

I mange år i træk i 1980’erne og 1990’erne var Rentokil Initial berømt på aktiemarkedet for en årlig vækst på omkring 20 procent. Nu har Rentokil Initial gjort endnu et smart træk ved at vælge EHRENBERG Kommunikation som deres ledende agentur for PR-aktiviteter i Norden.

Ved første øjekast er EHRENBERG ikke ekspert, når det kommer til skadedyrsbekæmpelse eller hygiejne services. Dog har vores nyeste konsulent Allan Priess Poulsen tidligere arbejdet for Rentokil Initial. Han besidder en omfattende produktindsigt og vil naturligvis være key account manager for Rentokil Initial.

Rentokil Initial har valgt EHRENBERG på grund af muligheden for at arbejde på tværs af grænserne via et enkelt kontaktpunkt. Dette fungerer godt med deres ambition om at udbrede kendskabet til forskellige produkter og services i hele Norden så effektivt som muligt.

Vi ser frem til at promovere Rentokil Initial i Danmark, Sverige, Norge og Finland og håber at kunne udvide vores samarbejde yderligere.

Interested in the news?