EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation vinder udbud på Wines of Portugal i Norge, Sverige og Danmark for 2021


torsdag, 1 oktober 2020

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation vinder udbud på Wines of Portugal i Norge, Sverige og Danmark for 2021

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er blevet tildelt udbuddet af PR & kommunikationstjenester for Wines of Portugal i Norge, Sverige og Danmark for 2021. Brancheorganisationen Wines of Portugal har valgt at fortsætte det gode samarbejde med EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation i alle tre lande.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation overtog i april 2020 den Nordiske del af det internationale bureau Sopexa, specialist indenfor Food & Wine sektoren. Gennem overtagelsen har man forøget sin viden og kontaktflade i denne sektor, således, at man er blevet endnu mere rustet til at imødekomme kundernes behov på denne front.

”Vi er meget stolte over, at vi skal fortsætte og udvide det gode samarbejde med Wines of Portugal. Opkøbet af Sopexa i Norden var et stort skridt for vores bureau og vi er meget glade for, at kunderne køber ind på det udvidede setup og vores målsætning om at skabe et one-stop-shop for Food & Drink-sektoren i hele Skandinavien,” siger Allan Sonne Sørensen, Partner og CEO hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. 

”Wines of Portugal repræsenterer nogle kvalitative og spændende produkter, som branchen finder mere og mere interesse i, og som vi vil glæde os til fortsat at repræsentere. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Wines of Portugal, der viser, at vores kompetencer og erfaringer er værdsatte,” siger Peter Esper Larsen, der er Head of Food & Wine Denmark hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Peter har over 20 års erfaring med PR og promotion inden for Food & Wine fra sin tid på Sopexa-kontoret i Danmark. 

Om EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation
EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er et internationalt bureau grundlagt i 1993 og er i dag beliggende i tre lande med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland. Bureauets kernekompetencer er PR, kommunikation og public affairs på tværs af landegrænser med fokusområder inden for mad og vin, transport og turisme. 

Interested in the news?