EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation opruster med to nye profiler til transport- og livsstilsområdet


fredag, 6 september 2019

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, der arbejder med PR, kommunikation og public affairs på tværs af landegrænser med særligt fokus på transport, livsstil og turisme, har ansat to nye juniorrådgivere til deres danske kommunikationsteam.
 
Kathrine Barret Faurholt er efter længere ophold i Beijing og Bruxelles vendt hjem til Danmark. Kathrine har erfaring med strategisk kommunikation og PR fra både offentlige institutioner og private virksomheder, blandt andet Aarhus Kommune og Rambøll Management Consulting samt bureauerfaring fra LEAD Agency. Senest kommer hun fra Danmarks Faste Repræsentation ved EU, hvor hun beskæftigede sig med sociale medier og presserelationer. 
 
Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation skal Kathrine især bidrage med sine kompetencer inden for public affairs og public relations til gavn for bureauets transport- og turismekunder.
 
Kathrine er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og cand.soc. fra Copenhagen Business School.
 
Camilla Hjort West er hentet fra konsulent- og kommunikationshuset KPI Communications, hvor hun har drevet og bistået projekter for Google, IVÆKST og Dansk Iværksætter Forening. 
 
Camilla har erfaring med PR- og kommunikationsdisciplinen fra både virksomheds- og bureausiden. Hun har tidligere været ansat ved Connect Communication, hvorfra hun har solid erfaring med livsstils-PR, tekstforfatning, presseevents og influencer marketing.
 
Camilla skal styrke EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation inden for livsstilsområdet med særligt fokus på PR og strategisk kommunikation samt storytelling og social media for bureauets internationale kunder. 
 
Camilla er uddannet cand.ling.merc. i International Business Communication ved Copenhagen Business School.
 
”Vi er utroligt glade for at byde velkommen til vores to nyerhvervede juniorkonsulenter på vores kontor i Danmark. Camilla og Kathrine kommer ikke kun med ny energi og viden til bureauet, de besidder også begge en høj faglighed og kompetencer, der med garanti vil skabe værdi for vores kunder. Jeg vil sige, vi har været så heldige at finde ikke kun én men hele to nåle i en høstak – det er ikke ofte, det sker”, udtaler Allan Sonne Sørensen, Partner & Adm. Direktør hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

Interested in the news?