EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation får endnu en vigtig kunde inden for svensk turisme – Göteborg & Co


tirsdag, 7 juli 2020

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation får endnu en vigtig kunde inden for svensk turisme – Göteborg & Co. 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er blevet tildelt udbuddet af PR & kommunikationstjenester for Göteborg & Co i Danmark. Sveriges andenstørste by er nu på listen over svenske destinationer, som bureauet repræsenterer på blandt andet det danske marked. 

”Göteborg og Co er en spændende destination og en inspirerende by, der passer perfekt til vores eksisterende portefølje af turismekunder,” siger Allan Sonne Sørensen, Partner og CEO hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er et af Skandinaviens førende bureauer inden for turisme med mangeårig erfaring i at hjælpe turistmål med at nå danske, svenske og tyske kunder. De lokale markeder er især vigtige for mange svenske destinationer lige nu, hvor kortere rejser eller staycation trender. 

”Vi har oprustet vores turismekompetencer for at imødekomme de behov, der er opstået efter omorganiseringen i den svenske turistindustri. Vores mål er at være den førende leverandør af public relations inden for turisme på tværs af landegrænser i Danmark, Sverige og Tyskland. Derfor er vi meget tilfredse med samarbejdet med Göteborg & Co, der viser, at vores kompetencer og erfaringer er værdsat,” siger Anna Kron Boysen, der er nyligt ansat som Senior Advisor hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Anna Kron Boysen har over 10 års erfaring med PR inden for svensk turisme fra sin tid på Visit Swedens kontor i Danmark. 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er et bureau specialiseret i transport, turisme og mad & vin. Bureauet har kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland og har i mange år hjulpet kunder i turistbranchen med at nå disse markeder. Kunder inkluderer Visit Värmland, Stena Line og SalzburgerLand blandt andre. 

Om EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation
EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er et internationalt bureau grundlagt i 1993 og er i dag beliggende i tre lande med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland. Bureauets kernekompetencer er PR, kommunikation og public affairs på tværs af landegrænser med fokusområder inden for transport, turisme samt mad og vin. Foruden kunder inden for vinsegmentet arbejder bureauet bl.a. for Stena Line, Tallink Silja Line og Finnair samt Cruise Copenhagen, SalzburgerLand og Landal GreenParks. 

Interested in the news?