EHRENBERG Kommunikation henter ny Head of Public Affairs


tirsdag, 21 februar 2017

 

Peter James Stark tiltræder per 1. marts 2017 stillingen som Head of Public Affairs hos det internationale kommunikationsbureau EHRENBERG Kommunikation i København, der også har kontorer i Sverige, Norge og Tyskland.

Peter James Stark kommer fra en position som cheflobbyist i en af Danmarks største fagforeninger, HK, og vil fra 1. marts lede EHRENBERG Kommunikations danske public affairs afdeling.

Peter James Stark trækker på 15 års erfaring fra det politiske maskinrum fra forskellige arenaer i dansk og europæisk politik. Den brede erfaring har han, ud over fra HK, oparbejdet som politisk rådgiver på den britiske ambassade, hvor han blandt andet rådgav den tidligere britiske premierminister, Gordon Brown, om dansk politik, og hos Socialdemokraterne i såvel Folketinget som Europa-Parlamentet, hvor Peter James Stark arbejdede tæt sammen med tidligere statsminister og senere MEP, Poul Nyrup Rasmussen.

 

Især erfaringerne med politikudvikling, strategisk kommunikation og lobbyisme skal Peter James Stark nu udfolde i sin nye stilling hos EHRENBERG Kommunikation og for bureauets voksende kundeportefølje på tværs af landegrænser.

”Vi er utrolig glade for at få Peter med på holdet. Vi er sikre på, at Peters store politiske indsigt i politiske beslutningsprocesser på nationalt såvel som EU-niveau samt analytiske og strategiske tilgang vil skabe stor værdi for vores kunder på tværs af sektorer og landegrænser. Samtidig passer hans stærke internationale erfaringer godt ind i bureauets grænseoverskridende filosofi”, siger partner og CEO hos EHRENBERG Kommunikation, Allan Sonne Sørensen.

Peter James Stark er britisk statsborger med permanent opholdstilladelse i Danmark. Han glæder mig til at blive en del af en positiv udvikling og ser frem til at tilføre det internationale bureau endnu flere facetter inden for public affairs-arbejdet:

EHRENBERG Kommunikaton er i rivende udvikling, og har en klar vision for, hvordan man driver effektiv public affairs. Jeg glæder mig til at udbygge EHRENBERG Kommunikations position som førende inden for især transport, turisme og livsstil og bidrage med min viden, netværk og passion for politik”, siger Peter James Stark.

CV – Peter James Stark

2009 – 2017: Politisk rådgiver, HK

2007 – 2009: Politisk rådgiver, Den Britiske Ambassade i Danmark

2005 – 2007: Politisk rådgiver, Socialdemokraterne i Europa-Parlamentet

2003 – 2005: Politisk konsulent, Socialdemokraterne i Folketinget

 

Interested in the news?