EHRENBERG Kommunikation blir del af ITCN


tirsdag, 19 juli 2016

EHRENBERG Kommunikation fortsætter med at ekspandere internationalt og bliver nu en del af turismenetværket ITCN World.

Efter at have åbnet egne kontorer i Oslo tidligere på året, fortsætter det internationale kommunikationsbureau EHRENBERG Kommunikation nu med at styrke sin internationale profil ved at blive en del af ITCN World. ITCN, International Tourism Communication Network, er en global sammenslutning af bureauer, der har specialiseret sig inden for turisme-PR og kommunikation. Netværket har til formål at kunne tilbyde kunder, der søger specialiserede kompetencer inden for turisme og rejser, en verdensomspændende løsning - ikke bare i ét land eller på ét kontinent, men på et internationalt niveau. Gennem en alliance mellem nogle af verdens førende turisme-PR-, markedsførings- og repræsentationsbureauer, leverer netværket integrerede og grænseoverskridende løsninger, som mange kunder i den globale rejse- og turismebranche i dag efterspørger.

”Vi er glade for at blive en del af et globalt netværk og yderligere styrke vores internationale profil. I fremtiden kommer vi nu til at kunne tilbyde både eksisterende og potentielt nye kunder en endnu bredere produktportefølje. Vi har arbejdet med turisme- og destinations-PR i mere end 20 år, og det føles derfor naturligt at tage det næste skridt, der gør det muligt at kunne tilbyde en bredere og mere international løsning for vores turismekunder”, siger Magnus Ehrenberg, grundlægger og bestyrelsesformand hos EHRENBERG Kommunikation.

Også hos ITCN World ser man frem til det nye samarbejde:

”Som det stiftende partnerbureau af ITCN World glæder jeg mig over, at EHRENBERG Kommunikation bliver vores første partner på de nordiske markeder. Vi har ventet på at finde det rigtige partnerbureau, som deler værdierne med alle ITCN World medlemsbureauer. Vi er alle passionerede omkring rejser og højt respekteret som eksperter på vores kernemarkeder”, siger Debbie Flynn, Managing Director hos ITCN UK.

Læs mere om ITCN World her: http://www.itcnworld.com/

Interested in the news?