EHRENBEG Komunikation valgt som ledende agentur for Kroatien


tirsdag, 11 marts 2014

EHRENBERG Kommunikation byder velkommen til Middelhavet, som det engang var. Vi er blevet udnævnt som ledende agentur for Det Kroatiske Turistråd i den nordiske region. Fra nu af vil vi hjælpe CNTB i form af PR, kommunikation og travel trade relations i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Gennem vores grænseoverskridende kompetencer og omfattende erfaring indenfor turisme og destinationsbranding, ønsker CNTB at styrke Kroatiens omdømme yderligere i Norden ved at positionere Kroation som en topdestination blandt rejsende.

Med over 1.244 øer langs Adriaterhavets idylliske kyst er det nemt, at se Kroatien som den perfekte hav og sol destination. Men Kroatien byder på meget mere end smukke kystlinjer og med sit milde middelhavsklima, kan besøgende udforske landets syv UNESCO World Heritage Sites, otte nationalparker, samt nyde en fuld pakket begivenhedskalender året rundt.

”Vi er meget tilfredse med muligheden for at arbejde tæt sammen med CNTB. Kroatien har haft et utrolig boost i Skandinavien de seneste år. Dog er der stadig en del arbejde, der skal udføres, specielt på det danske marked, hvor den offentlige opmærksomhed og mening endnu ikke har nået samme niveau som i mit fødeland Sverige. Vi ser frem til at vende fortællingens enorme potentiale til talrige flere besøgende i Kroatien”, siger Magnus Ehrenberg, CEO og grundlægger af EHRENBERG Kommunikation.

Interested in the news?