Skarp seniorrådgiver til internationalt kommunikationsbureau


Har du lyst til at blive en del af et specialiseret team af kommunikationsrådgivere med store ambitioner på kundernes vegne? Vil du eksekvere målrettede og kreative kommunikationsløsninger for danske og internationale kunder primært inden for transport og turisme? Har du en knivskarp pen og får et kick ud af at rådgive og ufordre kunder? Så er EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation måske stedet for dig. 

 

Vi er et kommunikationsbureau med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland og er specialiseret inden for transport & mobility, tourism & hospitality samt food & beverage. Du skal være med til at skubbe vores kunder frem i mediebussen og sikre stærke resultater gennem strategisk rådgivning og skræddersyede kommunikationsløsninger. 

 

Vi søger en strategisk stærk og erfaren seniorrådgiver, der brænder for at rådgive og drive kunder inden for alle dicipliner af PR og kommunikation. Du skal have mod på at arbejde specialiseret med små og store kunder fra transportbranchen med særligt fokus på passagersegmentet og turisme. Vi ser gerne, at du har min. 5-8 års erfaring fra bureau og transportbranchen, har et solidt netværk i branchen – ligesom det er centralt, at du tænker og agerer med et internationalt udsyn, da dine kunder og udfordringer vil være internationale såvel som danske. 

 

VI FORVENTER, AT DU:

 • Kan analysere og omsætte kundernes forretningsmæssige udfordringer til konkrete, relevante og kommunikative løsninger
 • Kan rådgive og drive større kunder og har indsigt i transport og turisme
 • Har minimum 5-8 års erfaring – helst både fra bureau og på kundesiden 
 • Har stærke retoriske evner og skriver godt, sikkert og præcist 
 • Kender mediebilledet og kan udvikle og vinkle skarpe historier og større kampagner 
 • Er en dygtig projektleder, der ikke er bleg for at være hands-on
 • Ikke mindst er godt selskab 

 

VI TILBYDER:

 • En vigtig rolle i vores internationale specialistteam af yngre og mere erfarne rådgivere
 • En interessant stilling inden for et spændende fagområde, hvor der er et stort ansvar og en høj grad af frihed i et veletableret og ambitiøst kommunikationsbureau
 • Ansvar for at udvikle og drive strategisk kommunikation og public relations for nogle af de mest interessante virksomheder inden for transport- og turismesektoren
 • Mulighed for at arbejde strategisk, taktisk og operativt med public relations og strategisk kommunikation
 • En afvekslende stilling i et professionelt bureau med uformel omgangstone og et højt resultatfokus

 

Dit arbejdsområde vil være Danmark med dansk som hovedsprog, men da mange af vores kunder er internationale og arbejder på tværs af markeder, er det en nødvendighed, at du behersker engelsk på et højt niveau. Gode færdigheder inden for svensk og tysk er en fordel, men bestemt ikke noget krav. 

 

Hvis du mener, at vi er et godt match, så send en kort motiveret ansøgning med CV til career@ehrenbergsoerensen.com. Mærk din ansøgning ”Seniorrådgiver DK”. Ansøgningsfristen er den 13. januar 2020, men vi er nysgerrige på vores nye kollega og holder løbende samtaler. 

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrerende direktør Allan Sonne Sørensen på 51 88 82 70 eller as@ehrenbergsoerensen.com. Du kan også blive klogere på os her: www.ehrenbergsoerensen.com.