Senior public affairs rådgiver til internationalt bureau


Er transportpolitik det, der får dig op om morgenen? Har du lyst til at blive en del af et specialiseret team af rådgivere inden for transport, mobilitet og logistik? Vil du være med til at finde de helt rigtige løsninger på de udfordringer, vores kunder sidder med? Så er EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation måske stedet for dig.

 

Vi er et kommunikationsbureau med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland og er specialiseret inden for MOVE, der dækker over transport & mobility samt ENJOY, der dækker over food & beverage samt tourism & hospitality. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem politik, medier og samfund, og du skal være med til at udtænke og eksekvere de politiske løsninger, der er på vores kunders problemstillinger.

 

Vi søger en handlekraftig og strategisk stærk senior public affairs-rådgiver til vores MOVE-team, der har lyst til at arbejde specialiseret med transport-, mobilitet- og logistikkunder. Det er et must, at du har erfaring fra transport– og logistikbranchen ligesom det er centralt, at du tænker og agerer med et internationalt udsyn, da dine kunder og udfordringer vil være internationale såvel som danske.

 

Derudover er det essentielt, at du har stor indsigt i de politiske processer, der omgiver transportområdet samt ikke mindst et solidt politisk netværk og er en respekteret samarbejdspartner blandt dine interessenter. Det er vigtigt, at du evner at bygge bro mellem politiske indsigter og kommercielle interesser. Med andre ord, at du kan omsætte forretningsmæssige udfordringer til konkrete politiske og kommunikative løsninger

 

VI FORVENTER:

 

 • At du kan analysere politiske dagsordener og skabe relevante løsninger på kundernes problemstillinger 
 • Kan drive større kunder uden at ryste på hånden
 • Har minimum 5 års erfaring med public affairs – helst fra bureau
 • Du har en stærk forretningsforståelse og har indsigt i kundernes forretningsmæssige og politiske arena

 

 

 • Har stærke retoriske evner og skriver godt, sikkert og præcist
 • Du er ukrukket, fagligt nysgerrig og ansvarsbevidst
 • Du er godt selskab

 

VI TILBYDER:

 

 • En vigtig rolle i vores internationale specialistteam af yngre og mere erfarne rådgivere
 • En interessant stilling inden for et spændende fagområde, hvor der er et stort ansvar og en høj grad af frihed i et veletableret og ambitiøst kommunikationsbureau
 • Ansvar for at udvikle og drive public affairs for nogle af de mest interessante virksomheder inden for transport, mobilitet og logitisk
 • Muligheden for at arbejde strategisk, taktisk og operativt med public affairs og strategisk kommunikation
 • En afvekslende stilling i et professionelt bureau med stærk holdånd, uformel omgangstone og et højt resultatfokus

 

Dit arbejdsområde vil være Danmark med dansk som hovedsprog, men da mange af vores kunder er internationale og arbejder på tværs af markeder, er det en nødvendighed, at du har behersker engelsk på et højt niveau. Gode færdigheder inden for svensk og tysk er en fordel, men bestemt ikke noget krav.

 

Hvis du mener, at vi er et godt match, så send en kort motiveret  ansøgning med CV til career@ehrenbergsoerensen.com. Mærk din ansøgning ”Seniorrådgiver MOVE DK”. Ansøgningsfristen er den 20. maj 2019.

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrerende direktør Allan Sonne Sørensen på 51 88 82 70 eller as@ehrenbergsoerensen.com. Du kan også blive klogere på os her: www.ehrenbergsoerensen.com.