Praktikanter til EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation


Efterårssemesteret 2019

Vil du spidse dine PR-evner, skærpe din indsigt i politisk interessevaretagelse og komme med i maskinrummet og cockpittet i kommunikationsarbejdet for en bred kundeportefølje? Så læs her.

 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation søger to praktikanter til efterårssemesteret, der interesserer sig for arbejdet i spændingsfeltet mellem politik, medier og samfund, og som vil være med til at skubbe vores kunder frem i mediebussen og skabe stærke resultater gennem strategisk kommunikation, skræddersyede PR-løsninger og public affairs. På vores skandinaviske kontor i Nyhavn mikser vi klassiske og nye kommunikationsgreb for at sætte vores kunder på dagsordenen og nå effektivt igennem med de helt rigtige budskaber.

 

Vi er et internationalt bureau med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland, der er specialiseret inden for transport & mobility, food & beverage samt tourism & hospitality. Vi jonglerer med strategisk kommunikation, PR og Public Affairs, der i fin forening skaber målbare resultater for vores kundeportefølje, der består af blandt andet flyselskaber, rederier, havne, mad&vin-kunder og destinationer. Til efterårssemestret 2019 søger vi to energiske og selvstændige praktikanter, som har mod på at præge morgendagens mediebillede, udfordre de politiske agendaer og blive skarp på de klassiske kommunikationsplatforme såvel som på de sociale medier.

 

Som praktikant hos os får du en erfaren rådgiver eller journalist som din faste mentor, som sikrer, at du kommer hele vejen rundt i kommunikationsfagets værktøjskasse og bliver en integreret del af vores team. Du får også masser af ansvar og ikke mindst mulighed for at flytte og udvikle dig markant.

 

Vi ser gerne, at du:

  • Har analytisk forståelse og er udstyret med en skarp pen
  • Følger med i dansk politik og ved, hvad der rører sig  

  • Er udadvendt og åben for at tage ansvar 

  • Behersker både det danske og engelske sprog på højt plan 

  • Har lyst til at dele ny viden og inspirere teamet
  • Har praktisk erhvervserfaring fra studiejob eller lignende

 

Til gengæld tilbyder vi:

  • Mulighed for at opnå praktisk erfaring hos et internationalt kommunikationsbureau i vækst
  • Mulighed for at indgå i hele kommunikationsprocessen – fra analyse til strategi, ideudvikling og eksekvering 

  • Mulighed for udveksling på vores andre kontorer
  • Frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø med gode kollegaer


 

Praktikperiode: 1. august 2019 – 31. januar 2020. Arbejdstid: 37 timer

 

Er vi et match, så send en kort og skarp ansøgning med CV og karakterudskrift til career@ehrenbergsoerensen.com senest den 15. maj 2019.

 

Mærk ansøgningen ”Kommunikationspraktikant”. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Bliv klogere på os her: www.ehrenbergsoerensen.com, eller skriv til kommunikationsrådgiver og praktikantansvarlig, Fie Vedsmand, på fv@ehrenbergsoerensen.com.