Ny karriere?


Find ud af hvordan det er at arbejde hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

Tror du vi kunne være et godt match? Kontakt os!

Arbejd med os!

Holder du af et hurtigt bureau-miljø? Er du passioneret inden for kommunikation og føler du, at vi er et godt match? Vil du arbejde på et af vores kontorer i København, Hamburg, Stockholm eller Malmø, eller kender du nogen, der vil? 

 

Så kontakt os! Se vores åbne stillinger, eller send en uopfordret ansøgning til career@ehrenbergsoerensen.com

 

Kontakt os

 

Ledige stillinger

  • Seniorrådgiver, Strategisk Kommunikation, København

    Ansøg
  • Studentermedhjælper, Kommunikation, København

    Ansøg
  • Praktikant, Strategisk Kommunikation, København

    Ansøg

 

 

"Vores kunder kan ikke altid se eller føle vores produkt, da vi som kommunikationsbureau er selve produktet. Det betyder, at vores samarbejde og den standard, vi sætter for bureauet, definerer, hvordan vi er, og hvordan vi bliver opfattet - internt så vel som eksternt."

 

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

Hvad du skal vide om os

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er vi et hold bestående af 35 forskellige personligheder, som spreder sig over fire lande og har én ting til fælles: Vi er passioneret omkring, hvad vi laver. Vi er social media entusiaster, tidligere politikere, journalister og rejseeksperter, som tror på kommunikationens styrke, og som arbejder for at gøre en mærkbar forskel for vores kunder. Vi er åbne og ærlige over for hinanden og arbejder i teams på tværs af alle fire markeder.

Se vores cases

Praktikophold hos EHRENBERG SØRENSEN

Vi har været begunstiget af mange gode praktikanter, som efterfølgende blevet en fast del af vores team. Vi er altid på udkig efter nye praktikanter til vores kontorer og hører også meget gerne fra dig.

Er du studerende eller har afsluttet dine studier inden for PR, marketing, kommunikation, journalistik, politisk videnskab eller lignende? Har du lyst til at få erfaring fra et internationalt bureau med ekspertise inden for transport, turisme og livsstil? Så send os en e-mail på career@ehrenbergsoerensen.com, eller lad os mødes over en kop kaffe.

Ansøg nu

Studenterjob hos EHRENBERG SØRENSEN

Vi har flere studenterassistenter, som arbejder på deltid på vores kontorer. Ud over at være en stor støtte for vores PR- og Public Affairs-teams, får de stor indsigt i det kommunikationsfaglige felt samt stor praktisk erfaring. Vores studenterassistenter hjælper med tekstforfatning, klargørelse af PR-rapporter, organisering af events og meget andet. 

Vi er altid interesseret i at høre fra dygtige studenter inden for PR, marketing, kommunikation, journalistik, politisk videnskab eller lignende. Er du interesseret i at støtte vores team, så send en e-mail på career@ehrenbergsoerensen.com, eller lad os mødes over en kop kaffe. 

Ansøg nu

Vores kultur

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation er medarbejdere vores mest værdifulde ressource. Målet er at skabe et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø fyldt med udfordrende opgaver. Vores virksomhedskultur og tilgang til hinanden bygger på et vækst-mindset.

I sidste ende er vores kultur ikke defineret af, hvad der står på et stykke papir, men hvordan vi interagerer med hinanden og vores kunder hver dag. Vi ønsker at skabe en fleksibel ramme med en høj grad af frihed og ansvar for den enkelte. Vi lærer af hinanden og er inkluderende og ikke ekskluderende. Vi er åbne over for nye ideer og tager imod udfordringer med åbne arme. Altid med et klart fokus på at skabe de bedste resultater for vores kunder og virksomheden.

Mød vores team