Folkemødet


Vi er dit bureau på Folkemødet

Folkemødet er den vigtigste politiske platform i Danmark uden for Christiansborg og en central platform for politisk debat og mediemæssig eksponering.

Intet andet sted er adgangen til politiske beslutningstagere på nationalt-, regionalt og kommunalt niveau så god, som det er tilfældet under Folkemødet i Allinge. Folkemødet er dermed en unik mulighed for dialog- og dagsordensættende aktiviteter med relevante interessenter.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har været aktivt deltagende fra begyndelsen i 2011 og har fulgt Folkemødets udvikling frem til seneste udgave i 2017. Vi har dermed stor erfaring med det praktiske og strategiske arbejde samt udviklingen af originale koncepter og skarp eksekvering, der gør det muligt at brænde igennem i mængden af de mere end 2.000 arrangementer. 

Under Folkemødet 2018 vil vi igen være at finde i smørhullet på havnen i Allinge, hvor vi vil afholde debatter, netværksarrangementer, møder, interviews og meget mere. Kontakt os gerne for at få mere information og for at se hvad vi kan gøre for dig under Folkemødet 2018.

 

 

Vores base på Allinge havn

Kontakt